Chocolade & Textiel Workshop

Workshop Kleur je Rijk!

In deze twee creatieve workshops van 1.5 uur ga je bezig met kleurbeleving.

Hoe beleef jij kleur? Hoe kan je kleur omzetten in smaak, vorm en welke vibe vind jij daar bij passen? Voor deze gelegenheid werken Dhana Chocolate en Atelier Lotte Jansen samen om met jou dit te gaan onderzoeken. 

Wat ga je doen?

Dhana Chocolate: samen met Danielle ga je onderzoeken hoe kleur zicht vertaald tot smaak, geur en textuur in rauwe chocolade. De chocolade neemt de vorm aan van een reep, deze ga je decoreren. 

Met Lotte ga je een schort of shopper bedrukken met textielverf. Door te associëren kom je tot een diepere laag waarbij je vormen, patronen en kleuren laat samenkomen. 

Wie zijn wij?

Daniëlle Vergonet van Dhana Chocolate staat bekend om haar bijzondere chocolade bonbons en andere tussendoortjes. De producten die ze gebruikt zijn puur en komen rechtstreeks uit de natuur zonder gebruik te maken van geraffineerde suikers.  Een ideale snack voor mensen die op zoek zijn naar een gezond en lekker tussendoortje. 

Lotte Jansen van Atelier Lotte Jansen heeft een textielwerkplaats in Groningen. Het is de plek voor diegene die enthousiast wordt van textiel, kleding en mode! Leeftijd, gender en ervaring doen er niet toe, iedereen is welkom. 

Daniëlle en Lotte kennen elkaar van kunstacademie Minerva, waarbij ze allebei de docentenopleiding hebben afgerond in 2011. 

Na afloop van de workshop Kleur je rijk neemt iedereen zijn unieke kleurrijke reep en een schort/tas mee naar huis!