Onze allereerste verpakking

ONZE ALLEREERSTE VERPAKKING

Hoe verpak je nou een product? Ik was 24 en had de kunstacademie nog in mijn bol, maar ik wist eigenlijk niets van verpakkingen. Toendertijd wilde ik dat rauwe chocolade voor iedereen was. Iedereen zou het moeten kunnen kopen en daar was dan ook mijn verpakking op gebaseerd. Ik wilde dat het op een zakje snoep leek in de HEMA koopt, maar dan gezonde bonbons.

Dus zo begon ik, met een visitekaartje en een cellofaan zakje. Op deze manier (en nog steeds) hebben we ontzettend veel zakjes verkocht. Mensen houden van het zien van de bonbons, merk je.
We hebben op zoveel markten gestaan met alleen maar deze zakjes in verschillende combinaties.

Ik wist niet beter, nu denk ik er heel anders over. Nu zoek ik juist een luxe verpakking voor bij de bonbons. De verpakking moet voor mij een boutique uitstraling hebben en toch speels. Waar je ziet, aah, dat is echt bijzonder en dat je toch er meteen vrolijk van wordt!

Daar zijn onze Golden Box en al onze andere verpakkingen op uitgerold, maar dat een andere keer…

#dhanachocolate #westerkwartier #winsum #chocolade #veganchocolade #rauw #zuidhorn