Respect voor jou - van Dhana Chocolate

Respect voor jou? Dat klinkt misschien een beetje uit de context in een chocolade bedrijf, want we zijn alleen maar met chocolade bezig.

Ja dat is ook wel zo, maar voor ons is respect daadwerkelijk voor de klant ontzettend belangrijk. Het belangrijkste aspect in ons bedrijf is dat wat wij maken, daadwerkelijk goed is voor jou. Dat je het kan eten zonder je zorgen te maken, dat de ingrediënten puur natuur zijn, het maakproces top en dat er veel liefde in zit. 

Wij verzekeren je 100% dat onze chocolade is gemaakt met liefde en passie. Het ergste wat er bestaat voor mij (eigenaar: Danielle), is dat je ergens eet, dat kan overal zijn. Een restaurant luxe of niet, cafétaria, eetwinkel, waar er met geen respect om wordt gegaan voor de ingrediënten en de gerechten op de borden worden gekwakt en zo worden geserveerd. Dit gaat niet meer om te klant, dit gaat niet eens om het geld, dit gaat eigenlijk nergens over. Als ik dat zie, dan sta ik met tranen in mijn ogen. Het lijf verdient het beste, dit is iets wat je meedraagt je hele leven. Ik voel mij vanuit mijn diepste, met mijn bedrijf verantwoordelijk voor jouw gezondheid. Want jij kiest ervoor om Dhana Chocolate te eten, dan maken mijn bonbons kort deel uit van jouw verteringstelsel, om het zo even te zeggen. 

Uiteraard kies jijzelf voor wat je eet, maar ik wil zeker zijn, dat als je wat van ons eet, dat het helemaal goed zit en dat ik en jij geen zorgen hoeven te maken om jouw gezondheid. 

Bij ons alleen maar liefde voor jou, dat je ons product probeert, voor natuur die het groeit en de boeren die het voor ons produceren!