Wie is de maker #01

Al 13 jaar maakt Danielle Vergonet - Gutt, de oprichter van Dhana Chocolate haar chocolade! Begonnen uit een verlangen om iets heerlijks en gezonds te maken, is Dhana Chocolate geboren.

Danielle is dol op chocolade en vooral de gezondere variant, waar je weet dat het ook daadwerkelijk iets geeft aan je lijf en gezondheid.  Het is iedere dag een feestje voor haar om te werken met alle pure ingrediënten zoals noten, zaden, cacao en kruiden. 

Wat is je favoriete bonbon: dat wat heel lang de orgasmic truffle, maar de laatste tijd eet ik regelmatig de vulling van de amandel-koffie-tonka! Deze komt binnenkort vast in ons assortiment en die is zooo lekker!

Wat vind je het leukst om te doen bij Dhana Chocolate? één van de leukste dingen vind ik nadenken over nieuwe ideeën voor ons bedrijf. Maar dat is natuurlijk niet iedere dag, want de meeste tijd van onze werkdagen maken wij bonbons. Ik merk dat ik iedere dag iets anders het leukst vind: soms het bonbons maken, dan de workshops geven, dan social media. Het is superfijn om zoveel te kunnen variëren, want het wordt zo nooit saai!

Wat zijn je hobby's? Ik ben dol op koken en vind het heel erg leuk om nieuwe gerechten uit te proberen!  Als ik Dhana Chocolate niet had gehad, dan was ik wel een gezonde en lekker café begonnen! 

Wat is je lekkerste gerecht? Hummus, verse olijfjes, zelfgemaakte pittige spreads en pita erbij!